Съобщение


Обръщаме внимание на клиентите, че поради натовареност не винаги успяваме да попълваме наличностите в сайта. Молим за допълнителни въпроси да се обаждате на тел.0877890393-Донка Раева или на имейл donkaraeva99@gmail.com
Изработваме и съдове по поръчка.
Фирмата си запазва правото да променя дизаина на продуктите.

Кошницаx

Кошницата ви е празна!

Гювечи, ръчно изработени от троянска керамика

Предлаганите от нас традиционни български гювечи от троянска керамика са ръчно изработени и изрисувани от нашите майстори грънчари с внимание към детайла. Гювечът е традиционен български огнеупорен керамичен съд с капак, който служи за приготвянето на разнообразни месни и вегетариански задушени или печени ястия. Благодарение на способността си да придава уникален вкус на ястията приготвени в него, гювечът е любим съд на много домакини а също подходящ подарък за различни поводи. Някои от класическите ястия, които може да приготвите в нашите гювечи са чомлек и задушен кебап но списъкът в всички рецепти е огромен.

 

list БЕЗОЛОВНА ГЛАЗУРА

list ПОДХОДЯЩИ ЗА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА

list ПОДХОДЯЩИ ЗА МИЯЛНА МАШИНА

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Възможни са леки отклонения в обема на гювечетата, тъй като са ръчна изработка. Ако някой артикул е с изчерпана наличност, можете да се обадите и да направите запитване на тел. 0877 89 03 93.

Покажи:
Подреди по:

Общо 48 ръчно изработени гювечи от троянска керамика

Троянска керамика; гр. Троян; ул. Минко Радковски 6 | 0877 89 03 93