Съобщение


Обръщаме внимание на клиентите, че поради натовареност не винаги успяваме да попълваме наличностите в сайта. Молим за допълнителни въпроси да се обаждате на тел.0877890393-Донка Раева или на имейл donkaraeva99@gmail.com
Изработваме и съдове по поръчка.
Фирмата си запазва правото да променя дизаина на продуктите.

Кошницаx

Кошницата ви е празна!

Информация за доставката

Уважаеми клиенти,

Основният начин на доставка до всички точки на България е чрез куриер на "Еконт Експрес". Когато си поръчате продукт от нашия онлайн магазин, той ще бъде доставен до Вашия адрес или до офис на куриеркската фирма в рамките на 48 часа.

Чрез нашия интегриран модул за доставка по "Еконт Експрес" получавате моментална информация за стойността на доставката още преди да пуснете поръчката, а посредством интеграцията създаването на товарителница е автоматизирано.

След като направите поръчката си, служител на нашата фирма ще Ви се обади за потвърждение преди да изпрати избрания от Вас продукт.

Имате право да разопаковате стоката пред служител на куриерската фирма за да проверите съдържанието. Ако продукта не съответства на описанието в сайта или е счупен, ние от bgkeramika.com ПОКРИВАМЕ ВСИЧКИ РАЗХОДИ по транспорт в двете посоки.

Ако искате да получите продукта си с друга куриерска фирма, ще се радваме да се свържете с нас за да обсъдим всички подробности.

Тел: 0877 89 03 93 - Донка Раева

e-mail: donkaraeva99@gmail.com

Троянска керамика; гр. Троян; ул. Минко Радковски 6 | 0877 89 03 93