Съобщение


Обръщаме внимание на клиентите, че поради натовареност не винаги успяваме да попълваме наличностите в сайта. Молим за допълнителни въпроси да се обаждате на тел.0877890393-Донка Раева или на имейл donkaraeva99@gmail.com
Изработваме и съдове по поръчка.
Фирмата си запазва правото да променя дизаина на продуктите.

Кошницаx

Кошницата ви е празна!

Общи условия

Ползването на електронният магазин bgkeramika.com, и на стоките и услугите, предлагани в него представлява признаване, приемане и съгласие на потребителя с настоящите условия, независимо дали ползването се извършва от самия потребител или е представляван от друго физическо или юридическо лице.
Потребителят е длъжен да преустанови ползването на този електронен магазин, при несъгласие с общите условия.
При ползването на този електронен магазин, потребителят се задължава да спазва настоящите общи условия, както и всички други условия, постановени от законодателството на РБ и международното законодателство, дори те да не са изрично упоменати в настоящите условия.
ET “Девон” предоставя възможност на потребителя да се запознае с настоящите общи условия и не носи отговорност, ако потребителят не го направи.
ЕТ „Девон” си запазва правото да променя общите условия по всяко време, като съответните промени ще бъдат публикувани на адреса на електронния магазин: www.bgkeramika.com
Електронният магазин, неговото съдържание, включително материали, публикувани на електронен адрес www.bgkeramika.com са обекти на интелектуална собственост и съгласно Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП) и Разпоредбите на ЕС се намират под закрилата на законите на Република България, Европейския Съюз и други международни нормативни актове.
Електронният магазин съдържа материали, названия или търговски марки, които могат да бъдат собственост на други фирми, организации и сдружения, и които също са защитени от законите за авторските права и за търговските марки.
Съдържанието на сайта www.bgkeramika.com не може да се използва, копира и разпространява без изричното съгласие на ЕТ „Девон”.
Всяка неоторизирана употреба на съдържанието може да наруши авторски права или други законови разпоредби. Използването на каквото и да е съдържание, освен това, което не противоречи на настоящите правила и условия за ползване, без писменото разрешение на собственика на съдържанието, е изрично забранено.
Вашият достъп до bgkeramika.com и съдържанието му не може да бъде тълкувано като придобиване на лицензи или други права за ползване на интелектуалната собственост, търговските марки или фирмени знаци, намиращи се в www.bgkeramika.com  без предварителното писмено разрешение на техния собственик.

Троянска керамика; гр. Троян; ул. Минко Радковски 6 | 0877 89 03 93